Familie - Life style
Indien je op zoek bent naar leuke, spontane foto's van jezelf, je gezin of een groep vrienden, is dit de perfecte formule voor jullie. Gedurende ongeveer 2 uur nemen we foto's op een door jou gekozen locatie! Dit kan zowel in de natuur, gezellig thuis of op een bijzondere locatie.​​​​​​​ 

Deze sessies starten vanaf 225€
Inclusief:
- startgesprek
- 1 uur durende fotosessie
- nabewerking van de foto's
- digitale aflevering van de foto's

Huwelijk
Als jullie op zoek zijn naar iemand die deze speciale dag komt vastleggen, ben ik graag van de partij. Heb je een fotograaf nodig voor de hele dag? Of maar voor een paar uurtjes om de mooiste momenten vast te leggen? Ik heb hiervoor verschillende pakketten.

Deze sessies starten vanaf 775€


Productfotografie
Heb je foto's nodig voor een nieuwe website? Of heb je foto's nodig van een zelfgemaakt product waar je ongelofelijk trots op bent? Ik zorg graag voor professionele foto's die uw product tot zijn recht doen komen.

Deze sessies starten vanaf 125€/uur

Golden hour shoot
Voor mij het perfecte moment voor een fotoshoot: golden hour. Altijd al gedroomd van professionele foto's op een locatie in de natuur en dit bij prachtig licht? Kies dan voor een golden hour fotoshoot. Je kiest zelf met hoeveel mensen je op de foto gaat. De shoot duurt anderhalf uur, maar kan vanzelfsprekend ook uitgebreid worden.

Deze sessies starten vanaf 250€
Inclusief:
- 1,5 uur durende fotosessie
- nabewerking van de foto's
- digitale aflevering van de foto's
De hierboven vermeldde pakketten zijn standaardpakketten, hier kan zeker van afgeweken worden.
Voor een aangepast pakket of een offerte op maat, kan je steeds contact opnemen.
BTW BE0739.934.410
Back to Top